Base selger seg ut av Pond

Petter A. Stordalens Strawberry Properties kjøper Base Propertys halvdel av Quality Hotel Pond.

Stordalen begrunner kjøpet med at han ser lysglimt i hotellhorisonten.

Petter A. Stordalen.

– Jeg har aldri vært medgangssupporter. Det er fortsatt et røft marked i Stavanger, men vi ser lysglimt i horisonten. Siden oljeprisfallet har destinasjon Stavanger posisjonert seg sterkere mot større møter, eventer og kongresser. Som hotelleier har jeg et langsiktig perspektiv. Bygget skal stå i minst 50 år og vi har stor tro på at regionen skal reise seg igjen, sier Stordalen.

Eiendommen består av 184 rom, 8 konferanserom med kapasitet på 400 personer. Quality Hotel Pond, ligger kun minutter fra både Stavanger lufthavn og Stavanger sentrum, og er nærmeste nabo til Forus Næringspark med rundt 2500 virksomheter og totalt 40.000 medarbeidere. Forus Næringspark er knutepunkt for mange av landets ledende bedrifter innen produksjon, data, it, olje, handel og service.

– Mens andre nedbemanner og skrur av lyset, står vi nå rustet til å ta imot trafikken som kommer, med de beste og mest moderne produktene innen rom og konferanse. Quality Hotel Pond har en meget attraktiv beliggenhet på Forus og er derfor en viktig investering for Strawberry Properties, sier Stordalen.

Pond åpnet 7. april 2016.