Blir leder for Base Community

Siri Ommedal er ansatt som leder for Base Community, og får blant annet ansvar for å utarbeide konseptet for coworking i Knud Holms gate 8, K8. Base Community er også etablert i Hermetikken i Stavanger, Forus Innovation Center og Nordsjø Kontorpark i Haugesund.


Ommedal forlater dermed jobben som daglig leder i Nordsjørittet, en stilling hun har hatt i åtte år.

– Det er rart og vemodig, men spennende. Det er verdens flotteste sykkelritt og jeg kommer fortsatt til å være med som frivillig og på dugnader, sier hun.

Ommedal begynner i Base Property 1. august. Der får hun bruk for sin allsidige erfaring og brede kontaktnett. Hun har tidligere blant annet vært med på etableringen av Magasinblaa, Tvedtsenteret og daglig leder i Sandnes Sentrum.

– Det er mange felles møteplasser på tvers av bransjene, så her vil jeg treffe igjen mange fine folk og tidligere kollegaer. Det er også oppstått utallige bekjentskaper i Nordsjørittet, forhåpentligvis krysser mange av våre veier igjen, sier hun.

Fleksibelt konsept

Base Community er et kontorfellesskap der bedrifter kan leie fast kontorplass, for store eller små team. Bedriftene kan velge mellom cellekontor eller kontorlandskap for flere personer. Konseptet planlegges etablert i flere av Base Propertys kommende prosjekter, dette vil blant annet bli en viktig del av høyhuset som planlegges i St. Olavs-kvartalet, K8.

– Jeg er søkkrik på gode kollegaer i alle retninger og fag, men nå gleder jeg meg enormt til å ta fatt på dette neste kapittelet i livet mitt, sier hun.

Framtidens arbeidsplasser

Senior prosjektleder Andreas Poulsson ser fram til å få Ommedal med på laget.

– Med hennes bakgrunn, kontaktnett og personlige egenskaper vil hun tilføre oss mye. Satsingen på coworkingkonseptet er viktig for oss fordi det vil være en større del av prosjektene våre i framtiden. Med Siri om bord har vi forutsetningene på plass for å kunne utvikle framtidens arbeidsplasser i samarbeid med leietakerne, sier Poulsson.

Velkommen til Base Property, Siri!