Full rulle for EiendomsMegler 1 Eiganes

Det nye kontoret til EiendomsMegler 1 er på plass i Hermetikken. De har hatt ekstra travle dager de siste ukene.

Å flytte er travelt i seg selv, parallelt har de ansatte på kontoret håndtert kunder og alle de andre daglige gjøremålene

Dekker mer enn Eiganes
Også navnet på kontoret skulle velges.

– Vi vurderte en stund å kalle kontoret for EiendomsMegler 1 Hermetikken, men landet på Eiganes. Derfor er det viktig å understreke at vi dekker langt bredere enn bare det nærmeste nabolaget. Her kan alle som skal selge bolig komme, sier leder av det nye kontoret, Sjur André Svihus.

Nestor med på laget
Sammen med megler Erlend Haglund og Gunnbjørg Bærheim på salgsstøtte, har han fått med seg nestoren Kåre Mæland på laget. Mæland er pensjonist, men bruker noe av den nye tilværelsen som fagansvarlig på byens nyeste meglerkontor. Han var i mange år blant annet bransjens talsmann utad, som leder av Rogaland Eiendomsmeglerforening.

– Det er et par år siden jeg gikk av nå, men jeg har jobbet hele tiden også etter at jeg ble 67, sier Mæland.

De tre fast ansatte har alle en fortid fra kontoret på Domkirkeplassen, og regner med at kundene følger etter dem opp til Hermetikken.

– Vi er på mange måter mer tilgjengelige her enn midt i sentrum, det er bare å gå inn i bygget og ta til høyre, så finner de oss, sier Svihus.

Alle fire er svært fornøyd med det nye arbeidsstedet. Kontoret ligger i første etasje, vis à vis Matmagasinet.

Lokalet er behagelig og romslig, med blant annet et møterom som også andre grupper i SR-Bank-konsernet kan bruke ved anledning.

Viktig med kundekontakt
EiendomsMegler 1 Eiganes er som alle andre i bransjen digitaliserte på alle bauger og kanter. Men kontoret legger vekt på å beholde den nære og personlige kontakten som kontoret i Hermetikken innbyr til.

– Folk kan jo også møte i retten uten advokat, men det er kanskje ikke å anbefale. Derfor har vi stor tro på at vi som meglere og bransjen vil bestå. Vi har iallfall planer om å bli her i mange, mange år, sier Svihus.

Bildetekst: EiendomsMegler 1 Eiganes består av fra venstre Sjur André Svihus, Gunnbjørg Bærheim, Kåre Mæland og Erlend Haglund.