Comfort Square Hotel

I slutten av 2007 ble taket på parkeringsanlegget i Løkkeveien annonsert for salg av Stavanger kommune. Base Property hadde i forkant gjort undersøkelser om tomtens muligheter og begrensninger og var godt rustet til budrunde.

Petter Stordalen sitt Choice-konsept ble sett på som den mest spennende driftsformen for hotellet og det ble inngått leieavtale like etter tomtekjøpet. Etter arkitektkonkurranse med spesielt inviterte arkitekter vant Brandsberg-Dahls Arkitekter og JDS Architects sitt forslag frem.

I godt samarbeid med administrasjon og politikere i Stavanger kommune, ble alle kriterier for å få til et driftsvennlig og estetisk bygg godkjent. Hotellet ble åpnet i 2010 med 194 lekre rom, takterrasse og restaurant. Alt klart for å motta nysgjerrige gjester. Hotellet har siden vært med å prege det lokale mediabildet med mange meninger om arkitektur og utnyttelse. I begynnelsen av 2012 kunne hotellet pryde seg med tittelen ”Norges mest trendy hotell”. Det eneste hotellet som var nominert fra denne regionen. Base Property har helt siden starten vært opptatt av å være fremtidsrettet, ”trendy” tar vi med oss som en bekreftelse på at vi står for vår visjon.

Skal dere tilbringe en natt i Stavanger, er dette hotellet som bør benyttes!

Nøkkeldata

Sted:

Stavanger

Byggtype:

Hotell

Størrelse:

6 700 kvm

Arkitekt:

Brandsberg Dahl

Prosjektpartner:

Seabrokers

Antall rom:

194

Hotellkjede:

Nordic Choice