Lei i Haugesund og få tilgang i Stavanger – og omvendt

Som leietaker i Base Community får du nå tilgang til fasilitetene også andre steder. Leier du i Haugesund har du tilgang til gratis møterom i Stavanger – og omvendt.

Det er mange som driver business på begge sider av Boknafjorden, og som derfor tilbringer noe av tiden både i Stavanger og Haugesund.

Jan Christian Drarvik.

– Enten du sitter i Nordsjø Kontorpark i Haugesund eller i Hermetikken i Stavanger, får du tilgang til kontorfasilitetene både i nord og i sør, sier markedsansvarlig Jan Christian Drarvik.

Delingsøkonomi
Det gjelder også kontorplasser.

– Ja, vi vil også ha et begrenset antall pulter som kan brukes på begge sider av fjorden, sier han.

Fremtiden er delingsøkonomi, det gjelder også for kontorbygg. Deling av møterom, konferanserom, pauserom og andre stabsfunksjoner. Og med det siste innen smartteknologi som gjør at dette blir effektivt og plassbesparende.

«Nye» Hermetikken åpnet i begynnelsen av mai og har noen få kontorplasser ledige i Base Community.

Åpning før jul
Byggingen av Nordsjø Kontorpark i Kvaløygata i Haugesund er godt i gang, næringsbygget vil står klart for åpning før jul 2017. Der er det ennå ikke fylt opp, det er bare å ta kontakt enten det gjelder langsiktig kontrakt eller ned mot én måned i Base Community.

Leiekontraktene vil være fleksible, og kan ha en lengde ned mot én måned. Kontraktene kan forlenges ved behov.

Hver kontorplass tilbys med en fast leiepris per måned som inkluderer:

  • Fast kontorplass med tilgang til fellesfunksjonene i lokalet.
  • IT-løsninger, wifi og strøm.
  • Renhold, vedlikehold og felleskostnader.
  • Kontaktperson som hjelper deg med dine behov.

 

Høres dette interessant ut kan du ta kontakt med markedsansvarlig Jan Christian Drarvik på e-post jcd@baseproperty.no eller telefon 909 46 572.