Godesetdalen 8

Spennende kontorbygg mellom Forus Vest og Hinna Park.

Bygget ble ferdigstilt i 1988 og har siden blitt modernisert flere ganger — senest i 2017 med ny foajé og inngangsparti. Bygget holder god standard.

Eiendommen var hovedkontor for olje- og gasselskapet BP Norge før selskapet fusjonerte med Det norske oljeselskap ASA og ble til Aker BP. Aker-systemet har fortsatt kontorlokaler i Godesetdalen 8. Bygget er i aktiv drift med blant annet bemannet resepsjon og god kantine.

Bygget eies av Aberdeen Eiendomsfond og utvikles i samarbeid med Base Property. Bygget planlegges modernisert og tilpasset for nye leietakere. Vi har ambisjoner om å utvikle bygget med tanke på bygningsmessige kvaliteter, teknisk infrastruktur, miljø og bærekraft.

Eiendommen ligger i Godesetdalen, vis-à-vis hovedkontoret til Equinor, med gode bussforbindelser, ikke langt fra jernbane og sykkelstamveien mellom Stavanger og Sandnes. Bygget har eget parkeringsanlegg.

For flere opplysninger kontakt markedsansvarlig Jan Christian Drarvik på telefon 909 46 572 eller e-post jcd@baseproperty.no.

Nøkkeldata

Sted:

Forus, Stavanger

Byggtype:

Kontor

Størrelse:

23.467 ㎡

Prosjektpartner:

Aberdeen Eiendomsfond

Status:

Ferdigstilt