To meglerkontorer inn i Hermetikken

Både Eie Eiendomsmegling og EiendomsMegler 1 blir leietakere i Hermetikken når renoveringen og ombyggingen er ferdig i mai. Begge ser fram til tidsriktige lokaler og gode omgivelser.

I dag holder Eies to avdelinger i Stavanger til i Østervåg, nå fortsetter de under samme tak på Eiganes.

– Vi har det veldig bra der vi er, men dette er ett steg opp. Å gå på jobb i attraktive lokaler og gode omgivelser har mye å si for trivselen. Trivsel gir resultater, fastslår meglerveteranen Espen Eide.

Illustrasjon.

Sammen med Michael R. Myhre tar han med seg fire andre ansatte opp til Niels Juels gate 50 i det tidligere hermetikklaboratoriets andre etasje, etasjen der den første direktøren holdt hus da det åpnet i 1931, Guldbrand Lunde.

– Vi er inne i en ekspansjonsfase, og vurderer også å ansette to nye meglere, sier Eide.

Bildet øverst er tatt under kontraktsskrivingen fredag 3. februar. Fra venstre senior prosjektutvikler Odd-Are Njå i Base Property, konsernsjef Alfred Ydstebø i Base Gruppen, Michael R. Myhre og Espen Eide.

EiendomsMegler 1 Eiganes
Eie blir ikke det eneste meglerkontoret i Hermetikken. Også EiendomsMegler 1 har tegnet leiekontrakt. De oppretter like godt en ny avdeling på Eiganes. Det er Sjur Svihus og kollega Erlend Haglund som skal inn i bygget.

Erlend Haglund (t.v) og Sjur Svihus i EiendomsMegler 1.

De to erfarne meglerne ser fram til å jobbe tettere på kjøpere og selgere i et attraktivt boligområde.

– Jeg gleder meg veldig til å åpne kontor i disse flotte lokalene. Eiganes og Stokka er områder vi selger desidert mest. Da er det ekstra kjekt at vi kan tilby kundene våre en tilstedeværelse akkurat her, sier Svihus til egne nettsider.

EiendomsMegler 1 Eiganes skal holde til i første etasje, sammen med Matmagasinet.

Det meste er utleid
Base Propertys prosjektleder for Hermetikken, Odd-Are Njå, har fortsatt ledige lokaler for interesserte leietakere. I alt er utleiearealet 2100 kvadratmeter, rundt 350 av dem er fortsatt tilgjengelige.

– Vi har flere interesserte, det gjelder å skynde seg, sier Njå.

Fra før er det kjent at Advokatfirma Torstrup Grøsfjeld har tegnet en 10 år lang leieavtale, og Matmagasinet kommer med romslig kafé og uteservering på bakkeplan. Hele Base Gruppen skal også inn i Hermetikken, sammen med datterselskapene Abri Vekst og Base Property.

For flere opplysninger om mulighetene på Hermetikken, kontakt enten Odd-Are Njå, eller markedsansvarlig Jan Christian Drarvik.