Treningskjeden EVO kommer til Tastagata

EVO Bjergsted inviterer til stor åpningsfest 27. oktober. Der kan du trene nesten døgnet rundt.

Da åpner de sitt 35. fitnessenter, de er etablert fra Kirkenes i nord til Ålgård i sør.

Kjetil Fanebust og Jan Christian Drarvik utenfor EVOs nye lokaler.

Treningssenteret ligger i 1. etasje i Lütcherath Park i krysset Tastagata/Kaptein Mejlænders gate. Lütcherath Park er et ferdigstilt boligprosjekt, der Base Property eier næringslokalene på gateplan.

– EVO Bjergsted med sin beliggenhet langs Tastagata har alle forutsetninger for å bli en suksess. Området opplever sterk vekst, i skrivende stund er det flere store prosjekter som er under utvikling. Blant dem Finansparken til Sparebank1 SR-Bank og vårt eget prosjekt Bjergsted Trio, sier markedsansvarlig i Base Property, Jan Christian Drarvik.

Sto mellom flere aktører
Lokalet er på cirka 500 kvadratmeter, utenfor er det gratis parkeringsplasser.

– Vi hadde flere som ønsket å etablere treningssenter i dette lokalet. For oss var det aldri tvil om at EVO var rett aktør, sier Drarvik.

Det er driftsdirektør Kjetil Fanebust i EVO glad for. Han har store forventninger til det nye senteret.

– Beliggenheten her er perfekt, i et område med blanding av både bolig og næring, sier Fanebust.

Åpent fra klokken 05.00 om morgenen
Medlemmer i EVO får tilgang til alle de 35 sentrene rundt om i landet. De har åpent 365 dager i året, med åpningstid fra klokken 05.00 om morgenen til midnatt.

– Vi er i ferd med å knytte til oss dyktige personlige trenere i Bjergsted, og skal være veldig godt forberedt til åpningen og åpningsfesten i oktober. Da stiller vi med interiørdesignede lokaler og markedets beste treningsutstyr for styrke- og kondisjonstrening, sier Fanebust.

Treningskjeden EVO ble startet i januar 2010, da landets første senter ble åpnet i Oscars gate i Oslo sentrum. Bak nyåpningen sto tre gründere med en innovativ idé for det skandinaviske treningsmarkedet. Gründerne mente bransjen var moden for et mer spesialisert tilbud, med mindre sentre av høy kvalitet.

Du kan lese mer om EVO her.