Velkommen til nytt kontorfellesskap i Hermetikken

Konseptet heter Base Community, stikkord er fleksibilitet og individuelle løsninger.

I kontorfellesskapet kan du leie fast kontorplass for én person eller for et team på flere personer. Du kan velge mellom cellekontorer eller kontorlandskap for opptil fem personer.

26 kontorplasser
Kontorfellesskapet tilbyr fullt utstyrte arbeidsplasser med moderne møbler, inventar og IT-løsninger, slik at du raskt kommer i gang. Du betaler kun for den plassen du trenger.

Fellesskapet i 2. etasje består av 26 kontorplasser, en sosial sone med kaffebar og kjøkkenkrok, tre møterom av ulik størrelse og kopirom med tilgang til skriver, scanner og kopimaskin.

Fleksible kontrakter
I 1. etasje vil Matmagasinet tilby en variert meny, spiseplass og et eget tilbud til Hermetikkens leietakere.

Leiekontraktene vil ha en lengde på 1 til 12 måneder, kontraktene kan forlenges ved behov.

Hver kontorplass tilbys med en fast leiepris per måned som inkluderer:

  • Fast kontorplass med tilgang til fellesfunksjonene i lokalet.
  • IT-løsninger, wifi og strøm.
  • Renhold, vedlikehold og felleskostnader.
  • Kontaktperson som hjelper deg med dine behov.

 

Innflytting i juni
Det tidligere hermetikklaboratoriet ligger i Niels Juels gate 50 på Eiganes og er for tiden under full rehabilitering. Det ble kjøpt av Base Property av Stavanger kommune i januar i 2016 og åpner for innflytting av leietakerne i juni 2017. Bygget vil bli fullt av spennende leietakere fra ulike bransjer som til sammen vil skape et dynamisk og attraktivt miljø.

Hermetikken er en del av prosjektet Ledaal Park, som også består av den tidligere hermetikkfagskolen og et nybygg med leiligheter som begge er under prosjektering. Området ligger i direkte tilknytning til Ledaalparken, og det vil også være et møblert uteområde.

Høres dette interessant ut kan du ta kontakt med markedsansvarlig Jan Christian Drarvik på e-post jcd@baseproperty.no eller telefon 909 46 572. Også administrasjonssjef Anne-Brit Torvestad er klar til å svare på dine spørsmål, enten på e-post abt@basegruppen.no eller telefon 971 29 045.

Vil du lese mer om Hermetikken og Ledaal Park kan du gjøre det her.